SUB40DB Special: Sporty SUB40DB

Recap van de Boksclinic
Op 21 mei hebben we een fantastische boksclinic gehad met onze SUB40DB community. Het was een dag vol energie, enthousiasme en gezelligheid, en we zijn ontzettend blij met de geweldige opkomst!

Een sportieve uitdaging
De boksclinic bood ons de kans om uit onze comfortzone te stappen en een nieuwe uitdaging aan te gaan. Onder de begeleiding van Joey, een van onze trouwe communityleden, hebben we niet alleen geleerd om onze fysieke grenzen te verleggen, maar ook om samen te werken en elkaar te motiveren. Joey's passie maakten de sessies zowel leerzaam als inspirerend.

Verbinding en netwerken
Naast het sportieve aspect was de boksclinic ook een perfect moment om nieuwe connecties te maken binnen onze community. Na afloop van de sessies werd er genetwerkt met een kleine welverdiende snack. Het laagdrempelige en gezellige karakter van het evenement zorgde ervoor dat iedereen zich welkom voelde en openstond voor nieuwe ontmoetingen.

Dank aan Boxing Maaskantje en Joey
We willen Boxing Maaskantje hartelijk bedanken voor het faciliteren van deze clinic. Een speciale dank gaat uit naar Joey voor het geven van de inspirerende en motiverende les. Jullie hebben deze middag onvergetelijk gemaakt, die we niet snel vergeten!

We kijken ernaar uit om jullie bij toekomstige evenementen weer te zien en samen verder te bouwen aan een sterke en verbonden SUB40DB community.